22 C
Blanes

Retard en l’adquisició del pàrquing Can Pujades

El propietari del terreny de Can Pujades, l'últim solar que encara no és de l'ajuntament on s'ha d'aixecar la futura zona esportiva, es nega a abandonar l'espai.   Dilluns l'ajuntament havia d'ocupar la finca, però l'amo, Jaume Pujades, no es va presentar. Segons el reglament, aquest tràmit pot tardar 15 dies més com a molt, però […]

Darreres Notícies

El propietari del terreny de Can Pujades, l'últim solar que encara no és de l'ajuntament on s'ha d'aixecar la futura zona esportiva, es nega a abandonar l'espai.  

Dilluns l'ajuntament havia d'ocupar la finca, però l'amo, Jaume Pujades, no es va presentar. Segons el reglament, aquest tràmit pot tardar 15 dies més com a molt, però finalment el consistori ocuparà el terreny, el darrer que queda per passar a ser de titularitat municipal. 

circo de las estrellas

Paral·lelament, el propietari ha posat un recurs contra l'ajuntament perquè li demana el cessament de l'activitat que acull el solar, que és un pàrquing d'autobusos.

El regidor d'urbanisme, Josep  Valls, ha afirmat que, tot i que Jaume Pujades posa pals a les rodes, haurà d'acabar marxant, per tant, és qüestió de temps, com a molt dues setmanes, que l'ajuntament fixi el dia i hora en què passarà a ocupar el pàrquing de Can Pujades.  

L'ajuntament ha pagat més d'un milió i mig d'euros al propietari per la compra del pàrquing d'autobusos. Tot i les negociacions, l'amo no està d'acord amb el preu i ara serà un jurat d'expropiació forçosa el que fixarà el preu final del solar.  

Tot plegat retarda l'inici de les obres de la nova zona esportiva, que consta, bàsicament, de la construcció de la piscina i d'un pavelló multiusos anomenat ARENA. 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist