25.6 C
Blanes

Retards en adequar el pàrquing de Can Pujadas

L'ocupació i adequació de la finca de Can Pujadas, futura seu de la piscina municipal coberta i antic pàrquing d'autobusos, pateix nous retards. Després de destinar temps, diners i esforços en prendre possessió del solar, ara l'ajuntament hi ha trobat elements contaminants.   Estan situats a una part del sostre de l'edificació que queda a […]

Darreres Notícies

L'ocupació i adequació de la finca de Can Pujadas, futura seu de la piscina municipal coberta i antic pàrquing d'autobusos, pateix nous retards. Després de destinar temps, diners i esforços en prendre possessió del solar, ara l'ajuntament hi ha trobat elements contaminants.

 

circo de las estrellas

Estan situats a una part del sostre de l'edificació que queda a dins de Can Pujadas i que es vol enderrocar. El regidor d'urbanisme, Josep Valls, explica que això requereix un tractament especial. Per aquest motiu, el consistori està a l'espera de rebre el permís de la Generalitat per poder retirar el material tòxic.

 

Quan disposi de l'autorització, encarregarà la feina a una empresa especialitzada. Aquesta situació, que origina retards en l'enderroc, ja es va donar amb la Casa de Cultura, que també contenia elements contaminants. Segons fonts municipals, un cop s'hagi retirat el sostre d'uralita, l'enderroc serà senzill i ràpid.

 

L'objectiu és disposar del terreny de Can Pujadas per poder aixecar-hi una part de la nova àrea esportiva. Consta de la piscina municipal coberta, de mides olímpiques, i d’un pavelló multiusos anomenat Arena. Els dos projectes estan pressupostats en més de 40 milions d'euros. Encara no se saben els terminis d'execució dels treballs. Però el més avançat, a nivell de tràmits, és la piscina municipal coberta.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist