21.8 C
Blanes

Reunions amb els botiguers perquè coneguin les mancances del sector

L'ajuntament ha iniciat un seguit de reunions amb els botiguers per tal que coneguin els continguts del Programa d'Orientació d'Equipaments Comercials (POEC), aprovat a l'últim plenari. El programa recull que en el centre de la vila hi sobren els establiments de souvenirs i en canvi hi falten botigues dedicades a l'alimentació, ja que un 30% […]

Darreres Notícies

L'ajuntament ha iniciat un seguit de reunions amb els botiguers per tal que coneguin els continguts del Programa d'Orientació d'Equipaments Comercials (POEC), aprovat a l'últim plenari. El programa recull que en el centre de la vila hi sobren els establiments de souvenirs i en canvi hi falten botigues dedicades a l'alimentació, ja que un 30% dels veïns fan les compres diàries de menjar en un altre municipi.

 

circo de las estrellas

El sector, el segon en importància a Lloret, després del turisme, subscriu aquestes mancances i considera que s'han de resoldre d'alguna manera. La via és l'esmentat programa, que preveu mesures pal·liatives. Parlant de l'alimentació, el document posa de relleu una altra dada “preocupant”. Un 17% dels ciutadans compra a fora el producte fresc, xifra que ha donat a conèixer avui el regidor de comerç i consum, Víctor Llasera.

 

Una de les possibles solucions és potenciar el mercat municipal, situat al costat de la policia local. El Programa d'Orientació d'Equipaments Comercials assenyala que cal traslladar-lo perquè tingui més empenta. Tot i que el programa entrarà en vigor a Lloret al llarg d'aquest any, el trasllat del mercat municipal no es planteja a curt termini sinó més endavant.

 

Aquestes i altres qüestions centren les trobades amb els botiguers, que van començar ahir dilluns. La idea és convocar-les setmanalment, amb grups de 10 a 15 comerciants. Per tal que, al final, tot el sector conegui què és el POEC i faci les aportacions corresponents.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist