23.6 C
Blanes

Rosa Maria Santamaria renuncia a ser cap de llista d’ICV, després de 12 anys a l’ajuntament

Rosa Maria Santamaria no serà la cap de llista d'ICV-EUiA en les pròximes eleccions municipals. Ha renunciat al càrrec per desacords amb els socis de govern. Ho ha anunciat aquest matí en roda de premsa. Santamaria ha estat 12 anys a l'Ajuntament com a regidora d'Iniciativa, dues legislatures a l'oposició, la primera i aquesta darrera, […]

Darreres Notícies

Rosa Maria Santamaria no serà la cap de llista d'ICV-EUiA en les pròximes eleccions municipals. Ha renunciat al càrrec per desacords amb els socis de govern. Ho ha anunciat aquest matí en roda de premsa. Santamaria ha estat 12 anys a l'Ajuntament com a regidora d'Iniciativa, dues legislatures a l'oposició, la primera i aquesta darrera, i la tercera, al govern com a regidora de medi ambient i cooperació.

circo de las estrellas

 

“Si no hi ha sintonia amb el soci de coalició és millor plegar”. Amb aquestes paraules anunciava Rosa Maria Santamaria que no serà la candidata d'ICV en aquests pròxims comicis. Santamaria ha tingut paraules d'agraïment per ICV de Lloret, per la confiança i ajuda que li han mostrat i ha volgut recordar a Germinal Ros de la mà del qual va entrar a la política.

 

Ha reconegut que volia presentar-se per separat, sense EUiA, però un gran pacte a nivell català obliga a tots els municipis on hi ha les dues formacions a presentar-se junts. Per tant, un cop reconegudes les desavinences amb EUiA, renuncia a encapçalar la llista.

 

Ara la incògnita és saber qui serà el candidat de la coalició. Santamaria diu que ho desconeix i que tot just ara han començat les negociacions. Santamaria té 53 anys i va iniciar la seva activitat l'any 1979 amb l'APAC i més tard va ser una de les membres fundadores del grup DEMALL. Ara diu, que, fora de la política, tornarà a la vida associativa.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist