21.8 C
Blanes

S’abandonen 175 animals als carrers de Lloret

S'han abandonat als carrers de Lloret 175 animals en el que portem d'any. Són, bàsicament, gossos i gats que van a parar a la gossera comarcal. Allà, mentre no arriba la llei de protecció dels animals, es continuen sacrificant els que no s'adopten. Als 175 gossos i gats rebutjats enguany pels seus amos s'han de […]

Darreres Notícies

S'han abandonat als carrers de Lloret 175 animals en el que portem d'any. Són, bàsicament, gossos i gats que van a parar a la gossera comarcal. Allà, mentre no arriba la llei de protecció dels animals, es continuen sacrificant els que no s'adopten. Als 175 gossos i gats rebutjats enguany pels seus amos s'han de sumar els 183 abandonats el 2005 o els 186 de l'any 1999. Les dades evidencien que no hi ha conscienciació per part dels propietaris.

 

circo de las estrellas

El regidor de medi ambient, Josep Teixidor, qualifica l’abandonament dels animals al carrer de “pràctica cruel i incívica”. Tot i que la major part dels animals que s'adopten van a parar a l'estranger, en concret a Alemanya, des de Lloret es demana responsabilitat a les persones que adquireixen gossos o gats i que després els abandonen sense miraments. Però el problema no acaba aquí.

 

A partir de l'any que ve, els animals de la gossera ja no se sacrificaran i això comportarà dificultats d'espai en aquest tipus d'equipaments, que ara ja estan plens d'exemplars. El regidor augura, per tant, que la situació serà molt més complicada l'any 2007. Argumenta que l'administració no pot fer res per solucionar aquest problema si el ciutadà no col·labora.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist