18 C
Blanes

S’actualitzen les connexions elèctriques dels serveis de la platja central

Algunes instal·lacions elèctriques de la platja central de Lloret han quedat obsoletes i s'han de retirar. Aquest és l'objectiu de les obres que es duen a terme actualment: actualitzar les connexions elèctriques dels serveis i concessionaris de la platja gran del municipi.   Amb aquesta intervenció s'aconseguirà una millor imatge del mur, on amb el […]

Darreres Notícies

Algunes instal·lacions elèctriques de la platja central de Lloret han quedat obsoletes i s'han de retirar. Aquest és l'objectiu de les obres que es duen a terme actualment: actualitzar les connexions elèctriques dels serveis i concessionaris de la platja gran del municipi.

 

circo de las estrellas

Amb aquesta intervenció s'aconseguirà una millor imatge del mur, on amb el pas del temps s'han enganxat alguns tubs, i una millor qualitat de la platja. Unes obres, en el cas de la platja central, que Teixidor ha qualificat com espectaculars i que a més també afecten a Fenals.

 

Recordem que a Fenals es van retirar els serveis de la platja i conseqüentment també les instal·lacions i que s'està treballant des de fa ja 2 anys. El finançament d'aquestes accions va a càrrec de l'ajuntament i una altra part la pagaran els concessionaris on hi ha connexions, com és el cas de la caseta de salvament o de la guarderia de la platja.

 

Es preveu que la data de finalització d'aquestes obres sigui durant aquesta setmana.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist