22 C
Blanes

S’agreuja la crisi entre el PP de Girona i el grup municipal de Lloret

La presidenta del PP de Girona, Concepció Veray, ha qualificat de "rara" la situació que viu el grup municipal a l'ajuntament de Lloret, on el portaveu és el regidor Joaquim Teixidor, expulsat oficialment per discrepàncies amb el partit. Per això, recorda, a ell i a l'independent Joan Abaurrea que el PP els ha retirat les […]

Darreres Notícies

La presidenta del PP de Girona, Concepció Veray, ha qualificat de "rara" la situació que viu el grup municipal a l'ajuntament de Lloret, on el portaveu és el regidor Joaquim Teixidor, expulsat oficialment per discrepàncies amb el partit. Per això, recorda, a ell i a l'independent Joan Abaurrea que el PP els ha retirat les sigles i el suport.

 

circo de las estrellas

Concepció Veray apel·la a la seva ètica personal perquè tornin les actes de regidors al partit. “Per ètica moral i política, han de retornar l’acta de regidor que van obtenir gràcies a presentar-se sota les sigles del PP” diu Veray.

 

La direcció gironina ha recordat als dos regidors que si no responen a l'últimàtum, demanarà a l'alcalde de la vila que els passi al grup mixt. Tant ella com el candidat per Girona a les eleccions de l'1 de novembre, Enric Millo, van estar ahir a Lloret per tal de començar a treballar la campanya amb la militància local.

 

Enric Millo va explicar que per a ells “Lloret és un municipi d’acció preferent, on hi ha un número molt important de ciutadans que ens han donat la confiança”. La direcció del PP de Girona es va reunir ahir amb els militants de Lloret i amb la junta gestora.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist