25.6 C
Blanes

S’allarga la recollida d’avets pels carrers

L'Ajuntament allarga dos dies més la recollida d'arbres de Nadal a les cases i contenidors de Lloret. L'ha iniciat aquest dilluns. Fins ara, ha reunit una cinquantena d'avets. Entre avui i dijous, continuarà la campanya de recollida perquè tots els veïns tinguin temps de deixar l'arbre en el carrer.   Un vehicle de les brigades […]

Darreres Notícies

L'Ajuntament allarga dos dies més la recollida d'arbres de Nadal a les cases i contenidors de Lloret. L'ha iniciat aquest dilluns. Fins ara, ha reunit una cinquantena d'avets. Entre avui i dijous, continuarà la campanya de recollida perquè tots els veïns tinguin temps de deixar l'arbre en el carrer.

 

circo de las estrellas

Un vehicle de les brigades municipals el passarà a buscar amb l'objectiu de poder-lo reciclar. Segons el regidor de medi ambient, Josep Teixidor, perquè la campanya sigui efectiva, els veïns han de col·laborar. El que es demana és que deixin l'avet en un lloc visible, en el carrer, perquè es pugui passar a recollir. Tot i que això normalment no està permès, es fa una excepció perquè el servei de recollida és permanent i el temps que passa l'arbre de Nadal a l'exterior és curt.

 

L'ajuntament considera que l'esforç que demana als veïns és petit. En altres paraules, que els posa les coses fàcils perquè treguin l'avet de casa. L'objectiu, com hem dit abans, és el reciclar els arbres en un compost de gran qualitat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist