19.5 C
Blanes

S’amplia el recorregut de la línia Lloret-Blanes

El barri de Santa Clotilde i l'ambulatori provisional tenen parades fixes d'autobús a partir d'avui dimarts. Fins ara, la zona la cobria una línia urbana de Lloret, la 2, que recorre el barri de Fenals. Però des d'avui, la línia interurbana que enllaça Lloret i Blanes és la que inclou, en el seu recorregut, el […]

Darreres Notícies

El barri de Santa Clotilde i l'ambulatori provisional tenen parades fixes d'autobús a partir d'avui dimarts. Fins ara, la zona la cobria una línia urbana de Lloret, la 2, que recorre el barri de Fenals. Però des d'avui, la línia interurbana que enllaça Lloret i Blanes és la que inclou, en el seu recorregut, el barri de nova creació i el nou equipament sanitari.

 

circo de las estrellas

Per tant, els usuaris que vulguin anar al CAP o al barri de Santa Clotilde hauran d'agafar la línia interurbana que va a Blanes, però el preu que hauran de pagar serà d'1 euro, que és la tarifa urbana normal. La línia interurbana que va fins l'estació de tren de Blanes no varia el seu recorregut.

 

D'altra banda, el regidor explica que en qüestió d'una setmana o dues es posarà en marxa un servei molt demanat pels usuaris, en aquest cas, els jubilats. L'ajuntament assumirà la despesa del transport fins a l'hospital comarcal per part dels pensionistes lloretencs. Actualment, els jubilats paguen un euro a l'any per utilitzar el transport urbà de Lloret.

 

D'aquí a pocs dies, no pagaran res per poder anar, amb autobús, fins al comarcal, un equipament on s'han de desplaçar força sovint. L'ajuntament ha decidit assumir aquesta despesa, davant l'elevada demanda social.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist