7.2 C
Lloret de Mar

S’amplia el termini per demanar subvencions d’urgència social a causa de la Covid-19

El període per entrar les sol•licituds acabava el 14 de setembre però, atesa l'elevada demanda, s'ha decidit ampliar-lo fins al 15 d'octubre.

Façana de la Casa de la Vila
Façana de la Casa de la Vila

Darreres Notícies

Lloret de Mar amplia el termini per demanar subvencions d’urgència social a causa de la Covid-19 fins al 15 d’octubre. Són uns ajuts que estan destinats a persones i famílies en situació econòmica desfavorida per la pandèmia.

servicios profesionales jimenez

La regidora de Serveis Econòmics, Lara Torres, apunta que han decidit ampliar el termini atesa l’elevada quantitat de sol•licituds que tenen. I matisa que no volen que ningú es quedi sense l’ajuda.

Les condicions per rebre aquests ajuts es poden consultar al web de l’Ajuntament. En especial, a través d’aquestes subvencions, es vol ajudar les famílies que tenen infants al seu càrrec i a les persones que han perdut la feina o s’han vist afectades per un ERTO, arran de l’emergència sanitària del coronavirus.

Entre els diferents requisits, cada unitat familiar haurà d’acreditar la reducció dels ingressos mensuals que hagi patit en el període febrer-maig. Les aportacions aniran des dels 100 als 225 euros mensuals.

Les instàncies s’han de presentar a través del web de l’Ajuntament o bé de manera presencial. El període per entrar les sol•licituds acabava el 14 de setembre però s’ha decidit ampliar-lo fins al 15 d’octubre.

spot_img

El + Vist