Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Façana de la Casa de la Vila

S’amplia el termini per demanar subvencions d’urgència social a causa de la Covid-19

El període per entrar les sol•licituds acabava el 14 de setembre però, atesa l'elevada demanda, s'ha decidit ampliar-lo fins al 15 d'octubre.

Façana de la Casa de la Vila

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

Lloret de Mar amplia el termini per demanar subvencions d’urgència social a causa de la Covid-19 fins al 15 d’octubre. Són uns ajuts que estan destinats a persones i famílies en situació econòmica desfavorida per la pandèmia.

La regidora de Serveis Econòmics, Lara Torres, apunta que han decidit ampliar el termini atesa l’elevada quantitat de sol•licituds que tenen. I matisa que no volen que ningú es quedi sense l’ajuda.

Les condicions per rebre aquests ajuts es poden consultar al web de l’Ajuntament. En especial, a través d’aquestes subvencions, es vol ajudar les famílies que tenen infants al seu càrrec i a les persones que han perdut la feina o s’han vist afectades per un ERTO, arran de l’emergència sanitària del coronavirus.

Entre els diferents requisits, cada unitat familiar haurà d’acreditar la reducció dels ingressos mensuals que hagi patit en el període febrer-maig. Les aportacions aniran des dels 100 als 225 euros mensuals.

Les instàncies s’han de presentar a través del web de l’Ajuntament o bé de manera presencial. El període per entrar les sol•licituds acabava el 14 de setembre però s’ha decidit ampliar-lo fins al 15 d’octubre.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.