23.6 C
Blanes

Santa Clotilde bat rècord de visites

Es manté el volum de visitants als Jardins de Santa Clotilde, tot i que, des de principis de juliol, l'entrada torna a ser de pagament. Recordem que durant tot el mes de juny l'espai va obrir les seves portes de manera gratuïta, amb l'objectiu de mostrar a la ciutadania la restauració integral del recinte que […]

Darreres Notícies

Es manté el volum de visitants als Jardins de Santa Clotilde, tot i que, des de principis de juliol, l'entrada torna a ser de pagament. Recordem que durant tot el mes de juny l'espai va obrir les seves portes de manera gratuïta, amb l'objectiu de mostrar a la ciutadania la restauració integral del recinte que ha fet l’Ajuntament.

En un principi, es preveia que el primer cap de setmana de juliol, amb l'accés ja de pagament, el nombre de visitants podria baixar, però segons fonts municipals no ha estat així. De fet, aquest mes de juny s'ha batut rècord de visitants a Santa Clotilde. Les dades parlen per si soles: mentre que durant tot el 2005 van accedir a l'espai unes 4.000 persones, aquest any, només al mes de juny, els visitants han estat uns 6.000.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist