18 C
Blanes

Satisfacció a l’Ajuntament per la decisió de rebutjar la construcció d’uns 1.000 habitatges a Lloret Verd i Lloret Blau

Satisfacció a l'Ajuntament de Lloret de Mar per la decisió de la comissió d'Urbanisme de Girona de rebutjar la proposta de construir uns 1.000 habitatges en un espai de 85 hectàrees situat entre les urbanitzacions Lloret Verd i Lloret Blau.Ho ha manifestat el portaveu municipal, Josep Valls. Recordem que l'Ajuntament havia demanat ajuda a Urbanisme […]

Darreres Notícies

Satisfacció a l'Ajuntament de Lloret de Mar per la decisió de la comissió d'Urbanisme de Girona de rebutjar la proposta de construir uns 1.000 habitatges en un espai de 85 hectàrees situat entre les urbanitzacions Lloret Verd i Lloret Blau.Ho ha manifestat el portaveu municipal, Josep Valls.

Recordem que l'Ajuntament havia demanat ajuda a Urbanisme per evitar que es poguessin fer aquestes cases, projectades en virtut d’un conveni entre el titular dels terrenys i l’equip de govern del 2001. Segons Valls, si s’haguessin construït, s’hauria destrossat la zona.

circo de las estrellas

Sense aquest acord d'Urbanisme, l'Ajuntament hauria d’haver indemnitzat els propietaris si volia preservar aquest espai boscós, a peu de la zona de Montbarbat. El titular dels terrenys havia signat amb l'Ajuntament l’any 2001 la desclassificació d’una part important dels terrenys afectats, a canvi de qualificar d’urbà el sòl que quedava i que és el que ara es volia construir.

Però potser el més important. Aquest acord era el darrer serrell que quedava per aprovar el nou POUM:Segons paraules de Josep Valls el nou POUM serà aplicable l’endemà de la publicació i això està ara a mans d’urbanisme.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist