19.5 C
Blanes

Segon casal de joves per al barri de Fenals

Lloret tindrà un segon casal per a joves l'any que ve. Anirà ubicat al barri del Fenals i comptarà amb una inversió de 254.000 euros. El que està per decidir és la situació exacta del casal i centre cívic. El govern local, de CiU i PP, aposta per construir-lo a la plaça de Fenals, però […]

Darreres Notícies

Lloret tindrà un segon casal per a joves l'any que ve. Anirà ubicat al barri del Fenals i comptarà amb una inversió de 254.000 euros. El que està per decidir és la situació exacta del casal i centre cívic. El govern local, de CiU i PP, aposta per construir-lo a la plaça de Fenals, però assegura que buscarà consens polític per adoptar aquesta decisió. El regidor de joventut de l'ajuntament, Joaquim Teixidor, explica que la finalitat és donar cobertura a una de les zones de creixement de població.

 

circo de las estrellas

Després d'haver inclòs la partida al pressupost del 2007, el calendari amb què treballa l'ajuntament és tenir enllestit el nou casal abans de l'estiu. El projecte es fa realitat després de moltes reivindicacions, fonamentades en l'èxit que té l'actual Punt d'Informació Juvenil. Si aquesta és una de les iniciatives estrella del departament de joventut, de la regidoria d'esports hem de parlar de l'àrea esportiva, que s'ha de començar a construir l'any vinent.

 

Hi ha partides, que superen el milió d'euros, destinades a la compra dels terrenys que falten, és a dir, el parquing de Can Pujades. I també hi ha una altra partida, de 2 milions d'euros, que ve dels pressupostos anteriors. Tot plegat ens situa en un 2007 marcat per inversions elevades en esport i també en cultura, les dues apostes de la legislatura, segons l'equip de govern.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist