21.8 C
Blanes

S’engega un pla pilot per a la platja gran de Lloret

El pla de dinamització de platges de Lloret es posa en marxa aquest dissabte. Consisteix en un seguit d'activitats noves que s'ubicaran a la platja gran i que funcionaran els mesos de juliol i agost com a prova pilot. La regidora de turisme de l'ajuntament, Anna Maria Gallart, explica que l'objectiu és oferir activitats complementàries […]

Darreres Notícies

El pla de dinamització de platges de Lloret es posa en marxa aquest dissabte. Consisteix en un seguit d'activitats noves que s'ubicaran a la platja gran i que funcionaran els mesos de juliol i agost com a prova pilot.

La regidora de turisme de l'ajuntament, Anna Maria Gallart, explica que l'objectiu és oferir activitats complementàries de sol i platja. Un servei de guarderia per nens, una biblioplatja i activitats esportives que es faran al matí i a la tarda a la Roca d'En Maig. Són les ofertes que fa el consistori lloretenc per aquest estiu a més d'inaugurar diverses visites guiades per donar a conèixer i posar en valor el patrimoni lloretenc.

circo de las estrellas

El miniclub serà un espai equipat amb taules i cadires, i que s'ubicarà entre Can Garriga i el Parquing de la Sardana. Aquest espai oferirà un servei de guarderia per nens de 3 a 12 anys i se'ls vigilarà per un màxim de 45 minuts amb l'objectiu que hi pugui haver rotació de nens. El miniclub també oferirà el servei de biblioplatja on s'hi podrà trobar premsa i novel·la curta.

Per altra part, s'han programat activitats diaries de matí i tarda a la Roca d'en Maig. Així, als matins es podrà fer batuca, aeròbic i estiraments i a la tarda s'oferiran activitats esportives de platja com volei, futbol, paddle o tennis. Totes aquestes activitats, que sempre estaran monitoritzades, s'intercalaran diàriament.

L'oferta d'activitats de platja es complementarà amb visites guiades als Jardins de Santa Clotilde, al centre històric de Lloret i al Castell de Sant Joan. Les visites guiades també entren en funcionament dissabte que ve, tindran una durada d'una hora i s'oferiran amb diversos idiomes. El pressupost global d'aquestes activitats que s'han presentat aquest matí és de 40.000 euros.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist