19.5 C
Blanes

Ser decisius i millorar la representació a Lloret

Són els objectius que es marca l'alcaldable per ERC, Eduard Coloma, que va comptar amb un acte en honor seu dissabte. Van venir a donar-li suport Ernest Benach, com a membre de l'executiva, i els diputats Joan Puig i Pere Vigo, a més de militants i simpatitzants.   Eduard Coloma ha resumit així els reptes […]

Darreres Notícies

Són els objectius que es marca l'alcaldable per ERC, Eduard Coloma, que va comptar amb un acte en honor seu dissabte. Van venir a donar-li suport Ernest Benach, com a membre de l'executiva, i els diputats Joan Puig i Pere Vigo, a més de militants i simpatitzants.

 

circo de las estrellas

Eduard Coloma ha resumit així els reptes de la candidatura que defensa: “Intentar ser la força d’augment a Lloret, ser decisius i intervenir en la millora per la vila”. Pel que fa al programa electoral, el cap de llista ha destacat que prioritzen la cohesió social de Lloret, necessària, arran de l'increment poblacional: “Som més de 35.000 habitants i tenim un 37% d’immigració. Calen polítiques de cohesió, no per ara, sinó per al futur, perquè Lloret ha canviat molt en els últims 7 anys”.

 

L'acte de partit de dissabte s'interpreta com el tret de sortida d'ERC en el compte enrere per la campanya electoral a Lloret de Mar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist