19.5 C
Blanes

S’espera un estiu amb una ocupació elevada a Lloret.

A Lloret de Mar s'espera un estiu amb una ocupació elevada. Aquesta és la previsió dels hotelers de Lloret que esperen omplir pràcticament els seus establiments durant els mesos de juliol, agost i la primera quinzena de setembre. Pel que fa a l'octubre, tot indica que l'ocupació baixarà respecte anys anteriors. El motiu és que […]

Darreres Notícies

A Lloret de Mar s'espera un estiu amb una ocupació elevada. Aquesta és la previsió dels hotelers de Lloret que esperen omplir pràcticament els seus establiments durant els mesos de juliol, agost i la primera quinzena de setembre.

Pel que fa a l'octubre, tot indica que l'ocupació baixarà respecte anys anteriors. El motiu és que és un mes que comptava amb molts turistes alemanys que encara s'estan recuperant de la crisi econòmica. De totes maneres, l'ocupació que hi haurà durant l'octubre encara s'ha de veure, perquè aquest mes sempre és una incògnita, segons la regidora de turisme, Anna Maria Gallart.

circo de las estrellas

Lloret de Mar aposta per fer un canvi cap a un turisme qualitatiu. Això no és cap novetat, però Gallart demana paciència i explica que és un procés lent que no es pot assolir d'una temporada a una altra. Tot i així, hi ha uns quants hotels que ja estan treballant en les millores corresponents . Ara els empresaris de Lloret s'han de centrar en aquesta temporada que, de moment, es presenta bé.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist