27.2 C
Lloret de Mar
Entrada als cinemes de Blanes, ara propietat de l'empresa OCINE

S’espera una allau d’espectadors, en la reobertura dels cinemes de Blanes

3.000 espectadors s’esperen demà a Blanes en la reobertura dels cinemes, ubicats a la zona industrial. Després de saber-se que l’empresa OCINE es feia càrrec de la multisala, aquesta ha rebut una gran quantitat de demandes, per l’oferta de les entrades a 1 euro. És el cridaner preu en totes les sessions d’aquest dijous, 10 […]

Entrada als cinemes de Blanes, ara propietat de l'empresa OCINE

Darreres Notícies

3.000 espectadors s’esperen demà a Blanes en la reobertura dels cinemes, ubicats a la zona industrial. Després de saber-se que l’empresa OCINE es feia càrrec de la multisala, aquesta ha rebut una gran quantitat de demandes, per l’oferta de les entrades a 1 euro. És el cridaner preu en totes les sessions d’aquest dijous, 10 d’abril, data d’inauguració dels cinemes.

A partir de demà, l’espectador podrà veure les pel·lícules guanyadores i nominades als Oscars, així com propostes infantils que no s’havien projectat a Blanes perquè els cinemes estaven tancats.

Després d’uns mesos, l’empresa OCINE -amb presència a Girona i Platja d’Aro, entre altres punts de Catalunya- n’ha assumit la reobertura just abans de Setmana Santa. Una representant, Montse Duran, destaca que “la primera gran millora serà digitalitzar les sales, que ara projecten en 35 mm i això dificulta la projecció de les estrenes”. Altres millores pendents, que s’han de materialitzar abans de l’estiu, són “pantalles de gran format” i les anomenades butaques VIP, “més amples i còmodes, però hem d’estudiar si són viables, perquè perds altres butaques”.

Des de l’Ajuntament de Blanes reben amb els braços oberts la posada en marxa dels cinemes, que tenien una gran demanda. Es calcula que el públic potencial de la zona són fins a 200.000 espectadors. L’alcalde, Josep Marigó, opina el negoci “ha de funcionar” amb una bona gestió.

En la nova etapa dels cinemes de Blanes (abans Lauren) s’anuncien promocions i descomptes en el preu de les entrades, d’acord amb el context de crisi. A més de les estrenes dels caps de setmana, més endavant volen projectar concerts d’òpera, fer passis en versió original així com un cicle de cinema infantil en català.

Les multisales obriran les portes demà, a les 4 de la tarda. Les primeres sessions començaran una hora més tard, a les 5. El complex compta amb 1.910 butaques, repartides en un total de deu sales.

spot_img

El + Vist