21.8 C
Blanes

S’estrena, amb èxit, l’obra de teatre sobre el cas del Harry Potter de Lloret

Segur que els sona el nom d’Èric Bertran. És un noi de Lloret que, tres anys enrere, va enviar correus electrònics a un seguit d'empreses demanant l'etiquetatge en català dels seus productes. Pocs dies després, el van acusar de terrorisme i va haver de declarar a l'Audiència Nacional de Madrid.   Una experiència dura i […]

Darreres Notícies

Segur que els sona el nom d’Èric Bertran. És un noi de Lloret que, tres anys enrere, va enviar correus electrònics a un seguit d'empreses demanant l'etiquetatge en català dels seus productes. Pocs dies després, el van acusar de terrorisme i va haver de declarar a l'Audiència Nacional de Madrid.

 

circo de las estrellas

Una experiència dura i traumàtica que, primer de tot, ha vist la llum en forma de llibre. El va escriure el mateix Èric Bertran. Ara aquest llibre ha servit de base per a una obra de teatre, que es titula ‘Èric i l’Exèrcit del Fènix’. El nom fa referència a la firma dels correus electrònics, que s'inspirava en els llibres del jove mag Harry Potter.

 

Doncs, bé, l'estrena de la peça teatral, escrita pel periodista Víctor Alexandre, va tenir lloc divendres i va ser tot un èxit. El mateix Èric Bertran explica que va venir molta gent, més de la que esperava, i reconeix que “va ser tota una sorpresa”. Fins i tot, uns quants no van poder entrar en la sala.

 

El protagonista del cas qualifica l'obra d’”emotiva” i diu que també té “moments divertits” que ironitzen sobre el dramatisme de la història. Èric Bertran assegura que, per a ell, “és important” que s'hagi creat aquesta peça. “És la primera obra de teatre, en anys, que parla de temes nacionals sense complexos” diu el jove, que afegeix que “ja era hora”.

 

El cas aviat farà el salt al cinema, ja que la productora de l'actor Joel Joan s'ha interessat pel projecte i vol convertir el cas de l’anomenat Harry Potter de Lloret en pel·lícula. La idea satisfà el noi, ja que considera que així la història arribarà a molta més gent.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist