8.3 C
Lloret de Mar

Setmana de la Mobilitat Sostenible amb diversitat d’activitats

Fins a les dues de la tarda, la riera de Lloret acull una unitat mòbil de la ITV per a ciclomotors. La Inspecció Tècnica de Vehicles s’adreça únicament a motos de cilindrada petita, de 49 centímetres cúbics. És una oportunitat de poder passar el control, sense haver-se de desplaçar fins a Blanes. El preu és […]

ITV a la riera
ITV a la riera

Darreres Notícies

Fins a les dues de la tarda, la riera de Lloret acull una unitat mòbil de la ITV per a ciclomotors. La Inspecció Tècnica de Vehicles s’adreça únicament a motos de cilindrada petita, de 49 centímetres cúbics. És una oportunitat de poder passar el control, sense haver-se de desplaçar fins a Blanes. El preu és el mateix: de 20 euros amb 91 cèntims. Es mira especialment el soroll que emeten els tubs d’escapament.

El sotsinspector de la policia local, Jordi Bertran, argumenta per què la inspecció s’adreça a aquest tipus de vehicles.

La ITV mòbil es troba ubicada a l’avinguda Just Marlès, a la riera, just davant de l’hotel Helios. Hi és des de les 9 del matí fins a les dues de la tarda.

El control es duu a terme en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible. Com fa cada any, la policia organitza, a més, activitats amb les escoles a fi d’educar en els nens per a ser vianants i conductors responsables. Els explica el significat dels senyals de trànsit i a moure’s amb seguretat pels carrers de Lloret. Amb aquesta finalitat, els alumnes de Segon de Primària duen a terme un seguit d’itineraris a peu.

L’altra activitat s’adreça als alumnes de 5è. Fan itineraris en bicicleta en el parc d’educació viària, situat entre el pavelló i el camp de futbol del Molí.

Aquests són els actes que es fan aquests dies a Lloret de Mar, en motiu de la Setmana de la Mobilitat.

Parlant precisament de mobilitat, hem d’afegir que des del 16 de setembre les zones blaves de la vila -a excepció del passeig marítim- són gratuïtes, cosa que es manté a la tardor, hivern i primavera. Pel que fa als aparcaments municipals, la primera hora no és de pagament.

spot_img

El + Vist