21.5 C
Blanes

S’inaugura la llar d’infants municipal

Lloret de Mar inaugura aquesta tarda la Llar d'Infants Municipal "Els Pops". Actualment ja està en funcionament des del mes de novembre passat i està ubicada al carrer Josep Pla número 2.   El retard de la seva inauguració es deu a que encara quedaven temes pendents que s'han pogut solventar durant aquests dies de […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar inaugura aquesta tarda la Llar d'Infants Municipal "Els Pops". Actualment ja està en funcionament des del mes de novembre passat i està ubicada al carrer Josep Pla número 2.

 

circo de las estrellas

El retard de la seva inauguració es deu a que encara quedaven temes pendents que s'han pogut solventar durant aquests dies de festa de Setmana Santa. Segons ha afirmat el regidor d'ensenyament, Francesc Oliva, aquest equipament és necessari al municipi ja que la demanda de places era superior a la oferta.

 

Durant la inauguració es retrà homentage a l'equip de beisbol "Els Pops", parlarà el Director de Serveis Territorials i tancarà l'acte l'Alcalde de Lloret, Xavier Crespo.

 

Actualment, a la llar d'infants "Els Pops" hi assisteixen un total de 92 nens. La preinscripció per aquests centres encara no està oberta i no serà fins el proper dia 2 de maig que començarà el període de preinscripcions.

 

Per a donar a conèixer les dues llars d'infants municipals de Lloret s'ha organitzat una jornada de portes obertes pel proper divendres 27 d'abril de tres a sis de la tarda. "Els Pops" i la "Lola Anglada" oferiran la oportunitat, per a qui ho vulgui, de visitar les seves instal·lacions i veure com funcionen.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist