22.2 C
Blanes

S’inauguren els jocs Special Olympics davant de 5.000 persones

Els vuitens jocs Special Olympics de Catalunya s'inicien avui. Aquest dimecres a la tarda està prevista la inauguració al pavelló Fontajau de Girona, tot i que els jocs es desenvolupen, des de demà i fins diumenge, a Lloret de Mar. L'acte d'obertura comptarà amb un públic de 5.000 persones, entre les que hi hauran tots […]

Darreres Notícies

Els vuitens jocs Special Olympics de Catalunya s'inicien avui. Aquest dimecres a la tarda està prevista la inauguració al pavelló Fontajau de Girona, tot i que els jocs es desenvolupen, des de demà i fins diumenge, a Lloret de Mar. L'acte d'obertura comptarà amb un públic de 5.000 persones, entre les que hi hauran tots els participants.

 

circo de las estrellas

Qui no pugui anar a l'acte de Girona, podrà seguir la inauguració a través de la pantalla que hi ha muntada en el village de la plaça Pere Torrent. Si la cerimònia comença a dos quarts de 8 del vespre, els autocars per anar fins a Fontajau sortiran de Lloret a les 5 de la tarda des del parquing de Can Xardó. Segons l'organització, aquest migdia han acabat d'arribar tots els esportistes que formen part de les Olimpíades Especials.

 

Seguim parlant dels jocs perquè avui hem sabut que mentre es desenvolupin les proves, els atletes que tinguin temps lliure, entre una competició i una altra, disposaran d'un espai de lleure al costat de les pistes d'atletisme.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist