19.5 C
Blanes

Sis multes per excés de soroll en la Setmana de la Mobilitat

Sancionen sis conductors de motocicletes, per excés de soroll. Aquest és un dels balanços de la Setmana de la Mobilitat a Lloret. Una de les activitats incloses ha estat una campanya de control dels sorolls, que s'ha traduït en la inspecció a 250 motos. El resultat són les sis multes, que es retiraran si el […]

Darreres Notícies

Sancionen sis conductors de motocicletes, per excés de soroll. Aquest és un dels balanços de la Setmana de la Mobilitat a Lloret. Una de les activitats incloses ha estat una campanya de control dels sorolls, que s'ha traduït en la inspecció a 250 motos. El resultat són les sis multes, que es retiraran si el propietari porta el seu vehicle a una revisió, tal i com ha assenyalat el regidor de governació de l’ajuntament, Ignasi Riera.

 

circo de las estrellas

El regidor ha explicat que organitzen controls de sorolls cada tres mesos. El d'aquesta vegada s'ha fet coincidir amb la Setmana de la Mobilitat, que va acabar divendres. Ignasi Riera ha conclòs que al llarg dels set dies s'ha pogut demostrat que, en les distàncies curtes, el cotxe és el mitjà de transport menys ràpid respecte la motocicleta, la bici, anar a peu o utilitzar el transport públic.

 

Una altra conclusió és que s'ha incrementat la utilització dels autobusos urbans de Lloret, arran de la posada en marxa de noves línies. En general, els organitzadors consideren que la Setmana de la Mobilitat ha anat molt bé i que s'ha generat debat entre els veïns. Les activitats que han tingut més èxit, les adreçades als més petits. És a dir, els desplaçaments a peu per la via pública i el circuit de bicicletes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist