22.2 C
Blanes

S’obre el concurs de literatura de viatges

Ja es poden presentar els treballs al concurs de literatura de viatges que s'organitza a Lloret per tercer any consecutiu. L'objectiu lògic d'aquest 2007 és superar la participació assolida l'any passat, ja de per si elevada. Amb aquesta finalitat, l'organització ha introduït una novetat.   En la categoria del premi "Lloret, terra d'acollida" adreçat a […]

Darreres Notícies

Ja es poden presentar els treballs al concurs de literatura de viatges que s'organitza a Lloret per tercer any consecutiu. L'objectiu lògic d'aquest 2007 és superar la participació assolida l'any passat, ja de per si elevada. Amb aquesta finalitat, l'organització ha introduït una novetat.

 

circo de las estrellas

En la categoria del premi "Lloret, terra d'acollida" adreçat a immigrants, s'amplia el període d'empadronament dels 5 als 10 anys. L'organització també té previst donar difusió a aquest concurs, i a aquesta categoria en concret, a través dels departaments de l'ajuntament, i no només de l'oficina del català, i de les ONGs locals. L'objectiu, com poden imaginar, és assolir més participació en aquesta categoria, adreçada als nouvinguts.

 

Recordem la resta de premis. Són el del millor article sobre Lloret publicat l'any 2006, el de narrativa, el de poesia, els guardons en categoria escolar tan de narrativa com poesia, i el Guardó Sa Gavina, que reconeix una personalitat o entitat de Lloret. Els noms i les identitats de tots els guanyadors es donaran a conèixer en la Nit Literària, prevista pel 20 d'abril.

 

La regidora de cultura, Laura Bertran, recorda que el concurs de narrativa de viatges no requereix treballs gaire extensos, alguns han de ser de 12 fulls i altres només de 5. Per tant, hi ha temps encara per a elaborar-los. La data límit de presentació és el 9 de març. Els treballs s'han de portar, per quadriplicat, al departament de Cultura. Es poden enviar per correu o bé portar en persona. Tota aquesta informació es troba recollida en les bases del concurs, que ja s'han publicat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist