22 C
Blanes

S’obre el període per inscriure els infants en els casals d’estiu

Avui s'ha iniciat un període de 3 dies per a inscriure els infants en els casals d'estiu de Lloret. Les inscripcions s'allarguen fins dijous, i des de l'ajuntament consideren que hi ha places suficients per atendre tota la demanda. Concretament, són 500 les places disponibles, repartides meitat i meitat entre l'escola Pompeu Fabra i el […]

Darreres Notícies

Avui s'ha iniciat un període de 3 dies per a inscriure els infants en els casals d'estiu de Lloret. Les inscripcions s'allarguen fins dijous, i des de l'ajuntament consideren que hi ha places suficients per atendre tota la demanda. Concretament, són 500 les places disponibles, repartides meitat i meitat entre l'escola Pompeu Fabra i el Pere Torrent.

circo de las estrellas

 

Les inscripcions s'han de formalitzar a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana. L'horari és aquest: els matins, de 10 a una, i només el dijous a la tarda, de 4 a 6. Per obtenir la plaça als casals d'estiu, els pares han de dur alguna documentació que identifiqui el seu fill, la targeta sanitària i un full d'inscripció que els ha entregat l'escola, que si no el tenen, es troba a l'oficina.

Els casals ofereixen, bàsicament, activitats de caire lúdic, i tenen per objectiu fomentar la convivència entre nens i nenes de 3 a 12 anys. Els casals duren dos mesos, juliol i agost, i fan horari intensiu i partit.

 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist