Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar

Soroll a les nits, incivisme i la brutícia són les principals preocupacions dels veïns del Casc Antic de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

El passat dimarts 16 de maig va tenir lloc una reunió de veïns del Casc Antic amb el regidor d'aquest sector, Víctor Llasera.

En una xerrada col·loqui on també van participar els regidors de Medi Ambient, Josep Teixidor, i de Governació, Ignasi Riera, prop de 60 veïns del casc antic de Lloret van expressar els temes que més els preocupen, el soroll a les nits, l'incivisme i la brutícia que s'acumula en alguns punts de la vila.

La de dimarts va ser la segona xerrada dels veïns d'aquesta zona amb el regidor corresponent i fruit de la primera, duta a terme l'any passat, es van poder satisfer aproximadament el 90% de les demandes. Després de conèixer les preocupacions d'aquesta seixantena de veïns del casc antic de Lloret de Mar el que es farà és transmetre-les als regidors corresponent. 

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.