22.2 C
Blanes

SOS Lloret critica el PEIN de Pinya de Rosa.

La plataforma SOS LLORET considera que s'ha perdut una oportunitat única en excloure els boscos de Sa Boadella i la pineda de Fenals del PEIN de Pinya de Rosa, on sí hi ha inclosa la finca de Santa Cristina. L'entitat ecologista es mostra crítica per aquesta situació, i assenyala que la Generalitat, responsable de la […]

Darreres Notícies

La plataforma SOS LLORET considera que s'ha perdut una oportunitat única en excloure els boscos de Sa Boadella i la pineda de Fenals del PEIN de Pinya de Rosa, on sí hi ha inclosa la finca de Santa Cristina. L'entitat ecologista es mostra crítica per aquesta situació, i assenyala que la Generalitat, responsable de la delimitació, no ha tingut en compte les veus del territori, en aquest cas les de Lloret.

SOS Lloret va presentar al·legacions que demanaven, precisament, la inclusió d'aquests dos espais en l'espai a protegir. No veu problemes en la incorporació de Santa Cristina dins la zona PEIN, sempre que es tingui en compte el paper gestor de l'obraria, que té i n'ha tingut cura durant segles.

circo de las estrellas

Tant l'ajuntament, com l'obraria de Santa Cristina i la mateixa plataforma van presentar al·legacions, que no s'han contestat. Per això, SOS LLORET creu que mereixen una resposta de part del govern català i proposa fer una reunió, per tal de parlar de la formació del consorci que ha de gestionar, en el futur, aquest espai protegit.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist