21.8 C
Blanes

SOS Lloret denuncia les obres al Turó Rodó

SOS Lloret ha presentat una denúncia davant la Fiscalia de Medi Ambient per les obres que s'estan fent al paratge del Turó Rodó. Segons l'entitat, aquesta construcció és il·legal, perquè la zona està protegida tant pel Pla Director del Sistema Costaner com pel Pla General del municipi, que qualifiquen el terreny de NO urbanitzable.  La […]

Darreres Notícies

SOS Lloret ha presentat una denúncia davant la Fiscalia de Medi Ambient per les obres que s'estan fent al paratge del Turó Rodó. Segons l'entitat, aquesta construcció és il·legal, perquè la zona està protegida tant pel Pla Director del Sistema Costaner com pel Pla General del municipi, que qualifiquen el terreny de NO urbanitzable. 

La finca està situada darrera del castell d'en Plaja, al camí de cala Trons, a primera línia del mar. La plataforma ecologista va denunciar el cas a la Generalitat, que els va donar la raó. Ara SOS Lloret espera la resposta de l'Ajuntament.  

circo de las estrellas

SOS Lloret NO s'ha posat en contacte amb el propietari, però estan convençut que hi ha interessos personals darrera d'aquestes obres il·legals. Un possible motiu per tapar aquest fet és que el propietari de la finca és l'empresari que té la concessió del servei municipal de neteja a Lloret i és el gestor de l'abocador municipal. De totes maneres, l'entitat NO té fonts que ho constatin. 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist