25.6 C
Blanes

SOS Lloret denuncia que es volen aixecar més de 1.000 habitatges a Lloret Verd

SOS Lloret alerta que a la urbanització Lloret Verd s'hi construiran un miler d'habitatges, segons el nou pla general d'urbanisme. La plataforma ecologista vehicula la seva denúncia a través d'unes pancartes, que ha col·locat aquest cap de setmana als peus de la urbanització i que es veuen des de la carretera de Vidreres.   SOS […]

Darreres Notícies

SOS Lloret alerta que a la urbanització Lloret Verd s'hi construiran un miler d'habitatges, segons el nou pla general d'urbanisme. La plataforma ecologista vehicula la seva denúncia a través d'unes pancartes, que ha col·locat aquest cap de setmana als peus de la urbanització i que es veuen des de la carretera de Vidreres.

 

circo de las estrellas

SOS Lloret assenyala que la promoció dels habitatges destruirà el bosc que envolta Lloret Verd, que té 87 hectàrees, el doble de Santa Clotilde, i una gran qualitat natural. SOS Lloret qualifica la futura construcció d'”aberració” i considera que ha d'esgotar totes les vies possibles per intentar aturar-la.

 

La primera és donar a conèixer el pla urbanístic a la població i per això ha penjat les pancartes. La segona és demanar a l'ajuntament que encarregui un informe jurídic per saber realment si s'hauria d'indemnitzar o no els propietaris si s'acaba preservant la zona. Per la plataforma, tot depèn de la voluntat municipal.

 

SOS Lloret diu que no dóna res per perdut. Encara queda saber si la Generalitat atorga el vist-i-plau definitiu al nou pla general. Si és així, també s'aprova la promoció dels mil habitatges, i llavors serà quan la plataforma presenti un recurs d'alçada al conseller de Política Territorial.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist