23.6 C
Blanes

SOS Lloret rebutja que la futura ronda afecti Sant Pere del Bosc

La plataforma SOS Lloret rebutja que el traçat de la futura ronda de circumvalació de la Costa Brava Sud afecti espais naturals com Sant Pere del Bosc. L'entitat ecologista ha recordat la seva oposició al projecte, tal i com està aprovat, ara que s'ha encarregat la seva redacció i s'ha anunciat que la construcció de […]

Darreres Notícies

La plataforma SOS Lloret rebutja que el traçat de la futura ronda de circumvalació de la Costa Brava Sud afecti espais naturals com Sant Pere del Bosc. L'entitat ecologista ha recordat la seva oposició al projecte, tal i com està aprovat, ara que s'ha encarregat la seva redacció i s'ha anunciat que la construcció de la carretera començarà l'any que ve.

 

circo de las estrellas

Un membre de la plataforma, Sebastian Braden, explica que desconeixen el traçat detallat de la via projectada, ja que només saben el punt de sortida i el d'arribada. L'associació defensa un traçat alternatiu, proper a l'actual carretera de Blanes a Lloret, la GI-682, i més respectuós amb el paisatge i l'entorn natural del municipi. Estaria el més allunyat possible de Sant Pere del Bosc, un espai privilegiat i molt lloretenc.

 

SOS Lloret proposa fer un estudi per trobar un traçat adequat perquè la carretera travessi el territori lloretenc. Denuncia, a més, que la població desconeix el projecte viari, i assegura que n'informarà els veïns abans que sigui massa tard. La plataforma considera que és a temps de modificar la circumvalació projectada al voltant de Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist