22 C
Blanes

SOS Lloret reclama més informació a Generalitat i Ajuntament

Generalitat i Ajuntament de Lloret tornen a ser el punt de mira de l'entitat ecologista SOS Lloret, que els acusa de no voler parlar d'una alternativa al traçat de la variant de la Costa Brava Sud i no informar-ne a la ciutadania. Els retrets cap a la Generalitat són perquè, segons SOS Lloret, el Govern […]

Darreres Notícies

Generalitat i Ajuntament de Lloret tornen a ser el punt de mira de l'entitat ecologista SOS Lloret, que els acusa de no voler parlar d'una alternativa al traçat de la variant de la Costa Brava Sud i no informar-ne a la ciutadania.

Els retrets cap a la Generalitat són perquè, segons SOS Lloret, el Govern Català vol aprofitar els tràmits del projecte de l'autopista aprovats fa 20 anys per fer-hi una ronda de circumval·lació. L'entitat dubta de la legalitat d'això i ha encarregat un informe a un advocat perquè ho dictamini. S'avalen en el fet que les lleis en política mediemabiental han canviat molt en els darrers 20 anys.

circo de las estrellas

Respecte l'Ajuntament de Lloret de Mar SOS Lloret els demana màxima transparència, que informin als ciutadans del traçat d'aquesta futura variant. Diuen que quan arribin aquí les màquines ja serà massa tard. SOS Lloret vol defensar per sobre de tot que la variant no passi per mig de Sant Pere del Bosc.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist