22 C
Blanes

Subhasten l’hotel Roger de Flor per un deute de 50.000 euros

Un dels hotels de més prestigi de Lloret, el Roger de Flor, un 4 estrelles, surt a subhasta. El motiu és que deu uns 55.000 euros a l'ajuntament, per impagament d'impostos des de l'any 1999.   Després d'un procés administratiu llarg, en què l'empresa propietària, de nom Hoclusa, no ha fet cas dels avisos i […]

Darreres Notícies

Un dels hotels de més prestigi de Lloret, el Roger de Flor, un 4 estrelles, surt a subhasta. El motiu és que deu uns 55.000 euros a l'ajuntament, per impagament d'impostos des de l'any 1999.

 

circo de las estrellas

Després d'un procés administratiu llarg, en què l'empresa propietària, de nom Hoclusa, no ha fet cas dels avisos i requeriments primer del consistori i després del consell comarcal de la Selva, finalment s'ha arribat a l'últim pas. És la subhasta de l'hotel, de la propietat, convocada pel dia 26 d'abril.

 

El regidor d'hisenda de l'ajuntament, Josep Valls, explica que “no és freqüent” un cas d'aquestes característiques, en què un hotel arriba a aquest extrem. Per poder subhastar una propietat, se'n fa una valoració.

 

En el cas de l'hotel Roger de Flor, situat al carrer Turó de l'Estelat des de l'any 1960, amb un centenar d'habitacions, es valora en 11,5 milions d'euros aproximadament. Però tot apunta que la subhasta no s'acabarà fent, perquè, segons fonts municipals, la propietat té la intenció de fer front al deute.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist