18 C
Blanes

Subvenció de més de 90.000 euros per al transport públic de Lloret

La Generalitat atorga a Lloret de Mar una subvenció de més de 90.000 euros en concepte de transport públic. L'ha concedit la Generalitat. Els diners han de servir per a millorar el servei i cobrir part del dèficit que arrossega. El regidor de transports, Joan Abaurrea, destaca que és la segona ajuda econòmica més elevada […]

Darreres Notícies

La Generalitat atorga a Lloret de Mar una subvenció de més de 90.000 euros en concepte de transport públic. L'ha concedit la Generalitat. Els diners han de servir per a millorar el servei i cobrir part del dèficit que arrossega. El regidor de transports, Joan Abaurrea, destaca que és la segona ajuda econòmica més elevada de les comarques gironines, superior, per exemple, a la de Blanes.

circo de las estrellas

 

L'ajuntament entén que la subvenció és una forma pràctica de donar suport des d'una administració superior, per tal de millorar el servei de transport públic. Precisament, amb aquest objectiu, a Lloret s'ha creat una comissió per tal de fer un seguiment del servei. L'ens es va constituir el mes passat, el desembre, i es preveu que la primera reunió es faci d'aquí a 15 dies.

 

La finalitat de la comissió de transport públic és analitzar el servei que es dóna a Lloret, com es pot millorar i fer propostes al respecte. Per tant, les decisions de la mesa no tenen caràcter vinculant, només consultiu. Polítics, tècnics i concessionaris integraran l'esmentada taula, que disposarà de totes les dades necessàries. És a dir, línies de bus, freqüència de pas, número de passatgers, etc. La idea és tenir una visió el més realista possible per poder prendre decisions responsables.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist