25.6 C
Blanes

Surt al carrer el calendari comercial del 2007

L'Àrea de Comerç ja ha editat el calendari comercial de l'any 2007. Es tracta d'una eina dirigida a tots els comerciants del municipi mitjançant la qual poden informar-se sobre els horaris de cada dia, els dies festius en què poden obrir, les dates de tancament obligatori i les avantatges de ser municipi turístic. Lloret de […]

Darreres Notícies

L'Àrea de Comerç ja ha editat el calendari comercial de l'any 2007. Es tracta d'una eina dirigida a tots els comerciants del municipi mitjançant la qual poden informar-se sobre els horaris de cada dia, els dies festius en què poden obrir, les dates de tancament obligatori i les avantatges de ser municipi turístic.

Lloret de Mar gaudeix de 10 mesos a l'any, de gener a octubre, en què les botigues poden obrir les portes encara que no sigui festiu, degut a la consideració de municipi turístic. Però, per sobre d'això, hi ha la llei d'horaris comercials que estableix 4 festius a l'any, en què els comerciants estan obligats a tancar les portes dels seus establiments.

circo de las estrellas

Són l'1 de gener, el primer de maig, l'11 de setembre i el 25 de desembre. L'horari d'obertura establert per a les botigues del municipi és de les 8 del matí a les 10 de la nit, hora màxima permesa de tancament. És l'horari que regeix durant tot l'any a Lloret. Una de les dades més complexes per al municipi és el 24 de Juliol, en què es celebra la Festa Major de Santa Cristina.

Una data en la que l'Ajuntament recomana, però no pot obligar a tancar els establiments. Si bé la major part en fan cas, n'hi ha alguns que no. El calendari comercial del 2007, del qual se n'ha editat un miler d'exemplars, es pot recollir en els departaments de l'ajuntament.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist