26.4 C
Blanes

Suspenen un acte de Festa Major per excés de demanda

Hi ha massa persones que vulguin practicar una activitat, i, per motius de seguretat, s'ha decidit posposar-la fins d'aquí a una o dues setmanes. Ens estem referint a un esport d'aventura, una sessió de paint-ball que estava prevista diumenge al matí.   El joc consisteix en fer equips i que aquests eliminin els contraris disparant-los […]

Darreres Notícies

Hi ha massa persones que vulguin practicar una activitat, i, per motius de seguretat, s'ha decidit posposar-la fins d'aquí a una o dues setmanes. Ens estem referint a un esport d'aventura, una sessió de paint-ball que estava prevista diumenge al matí.

 

circo de las estrellas

El joc consisteix en fer equips i que aquests eliminin els contraris disparant-los boles de pintura. Per poder-les esquivar, els equips es mouen per una zona de bosc, que en aquest cas estava situada a la part final del barri del Rieral. El president del Club de Tir Esportiu de Lloret, Ramon Albertí, explica que, davant l'allau de la demanda, no disposen dels equips suficients ni tampoc d'un espai adequat.

 

L’havien dimensionat per a una cinquantena de persones i han rebut peticions d’unes 500. L'activitat de paint-ball, prevista diumenge al matí, es posposa per més endavant. I no només per motius de seguretat, sinó també per garantir la comoditat dels participants. Es buscaran equips per a tothom, així com una zona de bosc que sigui prou gran.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist