22.2 C
Blanes

Synchronicity omple la Roca d’en Maig.

El Clon Festival ha arrencat, amb èxit, la seva tercera edició. Va ser divendres, amb un concert en què el grup imitat eren els mítics The Police. La clonació va anar a càrrec dels Synchronicity, amb un cantant que mimetitza de manera sorprenent la veu d’Sting, tant en la seva primera etapa com en l'actualitat. […]

Darreres Notícies

El Clon Festival ha arrencat, amb èxit, la seva tercera edició. Va ser divendres, amb un concert en què el grup imitat eren els mítics The Police. La clonació va anar a càrrec dels Synchronicity, amb un cantant que mimetitza de manera sorprenent la veu d’Sting, tant en la seva primera etapa com en l'actualitat.

El públic va respondre a la cita i va omplir la plaça que hi ha a la Roca d'en Maig. Una demanda que es fa des de l'organització és la puntualitat, ja que els concerts sí que comencen més o menys a l'hora.

circo de las estrellas

La resta de les actuacions programades estan totes a punt. L'organització destaca que són tres propostes ben diferents, amb tributs als AC/DC, ABBA i Rolling Stones. L'objectiu és arribar a públics i aficions ben diverses. La propera cita és en plena festa major. El dia 21 de juliol, a partir de les 22.30, actua The Bon Scott Band, una oportunitat per recordar, o descobrir si és el cas, el rock clàssic dels AC/DC.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist