21.8 C
Blanes

Tallat el carril en sentit Tossa a l’Avinguda de Blanes.

El motiu són les obres de la terminal d'autobusos que inicien una nova fase, consistent en cimentar la planta de la terminal, la llosa que hi va col·locada, després d’haver cimentat la llosa subterrània. El tall s’allarga fins divendres 16 de juny, el trànsit que vagi cap a Tossa s’haurà de desviar pel passeig marítim o l’avinguda […]

Darreres Notícies

El motiu són les obres de la terminal d'autobusos que inicien una nova fase, consistent en cimentar la planta de la terminal, la llosa que hi va col·locada, després d’haver cimentat la llosa subterrània.

El tall s’allarga fins divendres 16 de juny, el trànsit que vagi cap a Tossa s’haurà de desviar pel passeig marítim o l’avinguda de Vidreres, en un principi, es calcula que els treballs ocuparan el carril durant uns 12 dies aproximadament, si no hi ha retards o imprevistos, és a dir, es preveu reobrir el trànsit en sentit Tossa el cap de setmana del 17 i 18 de juny.

circo de las estrellas

Des de la Policia Local, alerten que el tall provocarà retencions, ja que està situat en el centre de Lloret, i a més s’ha de tenir en compte que ens trobem en plena temporada turística, es recomana als usuaris d’aquesta via que avancin el seu desplaçament en cotxe uns 10 o 15 minuts, sobretot en hores punta, per tal d’evitar les retencions.

Pel que fa als veïns del Molí o Can Sabata, se’ls demana que, si pot ser, vagin a peu o amb vehicles lleugers, com ciclomotors, l’objectiu és fer que l’afectació del trànsit sigui el menys molesta possible.

Durant aquest tall hi ha cartells informatius i un suport extra d’agents en aquest indret, recordin que es talla el carril en sentit Tossa, però que l’altre, el de Blanes, no pateix cap anormalitat.   

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist