19.5 C
Blanes

Tanquen una botiga de Lloret per falta de permisos

L'Ajuntament fa tancar una botiga de Lloret perquè no tenia permís d'obertura. És el mateix establiment que setmanes enrere va ser intervingut per la policia per vendre productes falsificats, com samarretes, bosses de mà, gorres o cinturons.   Aquesta és la primera actuació que es duu a terme a la vila, arran de l'aplicació del […]

Darreres Notícies

L'Ajuntament fa tancar una botiga de Lloret perquè no tenia permís d'obertura. És el mateix establiment que setmanes enrere va ser intervingut per la policia per vendre productes falsificats, com samarretes, bosses de mà, gorres o cinturons.

 

circo de las estrellas

Aquesta és la primera actuació que es duu a terme a la vila, arran de l'aplicació del programa que regula i posa ordre en els comerços de Lloret. En aquest sentit, el consistori anuncia mà dura per a tots els establiments que no acompleixin la normativa.

 

El regidor de comerç, Víctor Llasera, explica que el local que han hagut de tancar, situat en el centre de la població, l’havien avisat en reiterades ocasions i que en feia cas omís. L'ajuntament assegura que serà inflexible amb altres botigues en situació irregular i que suposin una molèstia per als veïns.

 

L'objectiu és vetllar per un comerç de qualitat a Lloret, que, és de fet, la mateixa finalitat amb què s'ha confeccionat el Programa d'Orientació d'Equipaments Comercials, que assenyala les mancances del sector a Lloret i fa propostes correctores.

 

Una altra mesura derivada del programa, i que sembla que es farà realitat ben aviat, és la creació d'una oficina de comerç. Segons fonts municipals, servirà per donar permisos d'obertura, orientar sobre el tipus de botigues que fan falta a Lloret i la formaran polítics i tècnics.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist