22 C
Blanes

Tècnics i polítics gironins es reuneixen per valorar la participació ciutadana.

Lloret acull avui una jornada d'àmbit gironí, per valorar els processos de participació ciutadana engegats a la demarcació. La jornada la convoca la Generalitat i té per objectiu recollir informació i dades dels ens locals, és a dir, ajuntaments i consells comarcals, per millorar el tipus de subvencions que s'atorgaran l'any que ve.  Els plans […]

Darreres Notícies

Lloret acull avui una jornada d'àmbit gironí, per valorar els processos de participació ciutadana engegats a la demarcació. La jornada la convoca la Generalitat i té per objectiu recollir informació i dades dels ens locals, és a dir, ajuntaments i consells comarcals, per millorar el tipus de subvencions que s'atorgaran l'any que ve. 

Els plans o processos iniciats al territori són molts, i se centren, per exemple, en la revisió del Pla General d'Urbanisme o en les eines de participació ciutadana posades a disposició dels ciutadans. Les experiències són diverses, segons fonts de la Generalitat, però el que més destaca és la quantitat d’iniciatives engegades. 

circo de las estrellas

Una prova de la iniciativa de la demarcació gironina és que l'any passat es va crear una xarxa de municipis per potenciar la seva capacitat d'intervenció, on Lloret hi és present. La jornada–debat d'avui s'adreça a tècnics i a polítics, i té lloc durant el matí i migdia a l'hotel Santa Marta.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist