18 C
Blanes

Telefónica retarda l’obertura del CAP de Fenals

L'ambulatori provisional de Lloret, el que va ubicat a Fenals, no ha obert les portes encara per culpa de Telefònica, perquè no dóna el servei. Ho ha explicat l'ajuntament, que es queixa de la situació, en què tot és a punt, i els metges i personal ja estan contractats. Però el centre no pot posar-se […]

Darreres Notícies

L'ambulatori provisional de Lloret, el que va ubicat a Fenals, no ha obert les portes encara per culpa de Telefònica, perquè no dóna el servei. Ho ha explicat l'ajuntament, que es queixa de la situació, en què tot és a punt, i els metges i personal ja estan contractats. Però el centre no pot posar-se en funcionament per la mancança de les línies telefòniques.

circo de las estrellas

 

L'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, es queixa que “per culpa del monopoli de Telefónica, el CAP no es pot posar en marxa, tot i que tenir el personal de metges contractat”. De fet, el problema amb Telefònica no afecta només al centre d'assistència primària de caire provisional del barri, sinó als veïns de la zona. Per tot plegat, l'alcalde qualifica la situació de “vergonyosa”.

 

L'ambulatori provisional havia d'obrir les portes l'1 de desembre. Era la data anunciada per part de l'ajuntament, que no s'ha pogut acomplir per la no-resposta de Telefònica. Lloret ja va patir aquest mateix problema quan es va crear el barri nou del Rieral, en què vivendes i comerços disposaven de tots els serveis, excepte la línia de telèfon. En qualsevol cas, s'espera que l'ambulatori de Fenals el posi en marxa la conselleria de Salut en els pròxims dies.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist