21.8 C
Blanes

Tendències turístiques al territori gironí

La meitat de les reserves hoteleres es fan per internet. És a dir, les duu a terme, des de casa seva i a nivell particular, la persona que vol anar de vacances. La dada l'ha donat el president de la federació d'hostaleria de les comarques de Girona, Antoni Escudero, i es refereix a les reserves […]

Darreres Notícies

La meitat de les reserves hoteleres es fan per internet. És a dir, les duu a terme, des de casa seva i a nivell particular, la persona que vol anar de vacances. La dada l'ha donat el president de la federació d'hostaleria de les comarques de Girona, Antoni Escudero, i es refereix a les reserves que reben els establiments situats en el territori.

 

circo de las estrellas

Aquesta és una de les causes, segons Escudero, que fan que les reserves arribin, cada cop més, a última hora i que, per tant, sigui difícil preveure amb exactitud com serà la temporada turística.

 

El representant del sector explica que una altra raó és que el sistema ha canviat. És a dir, ara els tour-operadors i les agències de viatges ja no reserven d'un any per altre les places hoteleres. Tot i això, anuncia una bona temporada, ja que s'espera, ara per ara i en el territori gironí, un estiu ple en un 75%.

 

Les tendències turístiques posen sobre la taula una altra realitat. Les temporades es van allargant progressivament. En això, influeixen un seguit de factors, on les companyies de baix cost hi tenen un pes important, així com el gran moviment de persones.

 

Sobre la mobilitat dels turistes, Antoni Escudero ha fet pública una altra dada espectacular. D'aquí a 20 anys, l'estat rebrà el doble de turistes, que seran cap a 100 milions. Com que no creixen les infraestructures, és a dir, no hi ha més hotels, ni més càmpings, ni més apartaments, això farà que els visitants omplin més els allotjaments existents.

 

Antoni Escudero ha parlat també de Lloret de Mar. Diu que no atrau un perfil concret de turista, sinó tot tipus de visitants. És a dir, gent jove, famílies, etc. El motiu és que l'oferta s'ha diversificat i n'hi ha per a totes les butxaques i gustos.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist