22 C
Blanes

Tickets per qui vulgui assegurar-se el viatge a Santa Cristina

Qui vulgui assegurar-se el viatge a Santa Cristina amb la processó cal que vagi a buscar tiquets abans de dilluns a l'Oficina de Turisme de Can Garriga. És la manera que l'Obreria ha trobat, per tal de regular l’anada a Santa Cristina el dia de Festa Major.  Les entrades es reparteixen a l’oficina de Turisme […]

Darreres Notícies

Qui vulgui assegurar-se el viatge a Santa Cristina amb la processó cal que vagi a buscar tiquets abans de dilluns a l'Oficina de Turisme de Can Garriga.

És la manera que l'Obreria ha trobat, per tal de regular l’anada a Santa Cristina el dia de Festa Major.  Les entrades es reparteixen a l’oficina de Turisme fins que s’esgotin.

circo de las estrellas

En total hi ha 1232 llocs, entre els que s’han de comptar els de les autoritats, orquestra, vogadors i premsa, que són 392. Per tant, en queden 840 per tothom qui vulgui assegurar-se el viatge per mar fins a Santa Cristina. Cal tenir en compte que, com a màxim, es repartiran 4 tiquets per persona. 

L'Obrer Major explica que és la forma que han trobat per regular-ho, tothom qui tingui tiquet podrà seguir la processó per mar amb les embarcacions de Dofijets i Viajes Marítimos. Palaudelmàs explica que aquestes barques intentaran fer un segon viatge més tard per la gent que s’hagi quedat a terra.

Tot i així, Palaudelmàs, adverteix que les persones que es quedin sense tiquet no tenen el viatge assegurat.   

Els tiquets, que són gratuïts, es poden recollir a l’oficina de Turisme de Can Garriga fins dilluns, dia 23, a les 8 del vespre. L'horari és de 9 del matí a 8 del vespre. Només es repartiran 4 tiquets per persona.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist