21.8 C
Blanes

Tiquet únic per als atractius locals

Lloret treballa per crear l'anomenat Passaport Cultural. Permetrà, a qualsevol persona, visitar, amb un sol tiquet, tots els punts d'interès patrimonial del municipi, com poden ser els jardins de Santa Clotilde o el Museu del Mar.   Precisament, aquest darrer equipament, situat a Can Garriga i amb el passat marítim de la vila com a […]

Darreres Notícies

Lloret treballa per crear l'anomenat Passaport Cultural. Permetrà, a qualsevol persona, visitar, amb un sol tiquet, tots els punts d'interès patrimonial del municipi, com poden ser els jardins de Santa Clotilde o el Museu del Mar.

 

circo de las estrellas

Precisament, aquest darrer equipament, situat a Can Garriga i amb el passat marítim de la vila com a contingut temàtic, ha rebut 2.700 visites en 4 mesos, és a dir, des que va obrir les portes fins ara, a finals d'agost. La xifra es considera elevada, ja que, segons els seus responsables, encara no han comercialitzat les visites del Museu del Mar. Ho faran a partir de l'octubre, en què els escolars coneixeran per dins aquesta seu cultural local.

 

Pel que fa a l'estiu, el temps inestable del mes d'agost ha fet incrementar el nombre de visites. Segons la directora de Patrimoni Cultural, Anna Fuentes, els turistes han pogut disposar d'una bona oferta alternativa al sol i la platja, i aíxí no han marxat d'excursió fora de la vila.

 

El perfil actual del visitant són famílies catalanes, espanyoles, franceses i angleses. D'altra banda, l'ajuntament ha registrat el nom del Museu del Mar per tenir-lo en exclusivitat. Així poden utilitzar la marca en accions comunicatives, promocionals i de tot tipus, i sempre estarà vinculada al museu lloretenc. El consistori ha inscrit el nom en el registre de la Propietat Industrial.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist