22 C
Blanes

Tiraran a terra les edificacions de Can Pujadas

L'Ajuntament farà enderrocar les edificacions que hi ha en el parquing de Can Pujadas. És l'última finca que ha passat a mans municipals, on s'ha de construir la piscina municipal coberta. La presa de possessió es va executar divendres i en dos dies, al llarg del cap de setmana, s'han anat desallotjant els autobusos aparcats […]

Darreres Notícies

L'Ajuntament farà enderrocar les edificacions que hi ha en el parquing de Can Pujadas. És l'última finca que ha passat a mans municipals, on s'ha de construir la piscina municipal coberta. La presa de possessió es va executar divendres i en dos dies, al llarg del cap de setmana, s'han anat desallotjant els autobusos aparcats en el solar.

 

circo de las estrellas

A més dels autocars -que s'estan reubicant en aparcaments com el de Can Xardó, la terminal Pujol o l'Hotel Eugènia-, l'ajuntament farà tirar a terra la casa i les oficines que hi ha en la finca de Can Pujadas.

 

L'objectiu és disposar dels terrenys per poder activar el projecte de la zona esportiva, que inclou la piscina i un pavelló poliesportiu. Després de moltes negociacions i complicacions ja superades, l'únic tema que queda pendent ara amb el propietari és el preu del solar. El consistori en va pagar 1.600.000 euros.

 

Com que l'amo no ho va considerar suficient, serà un jurat d'expropiació forçosa qui determinarà el preu final.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist