21.5 C
Blanes

Torna el bus nocturn del dissabte a la nit

Amb l'arribada de l'estiu, Lloret, Blanes i Tossa tornen a engegar un bus nocturn i gratuït per als joves amb l'objectiu d'evitar accidents i fer baixar la sinistralitat a les carrereres. El servei permet que el col·lectiu es desplaci d'un municipi veí a un altre amb transport públic i sense preocupar-se d'agafar el cotxe o […]

Darreres Notícies

Amb l'arribada de l'estiu, Lloret, Blanes i Tossa tornen a engegar un bus nocturn i gratuït per als joves amb l'objectiu d'evitar accidents i fer baixar la sinistralitat a les carrereres. El servei permet que el col·lectiu es desplaci d'un municipi veí a un altre amb transport públic i sense preocupar-se d'agafar el cotxe o la moto.

 

circo de las estrellas

El bus entra en funcionament aquest dissabte, i s'allarga juliol, agost i setembre. Es calcula que a la Selva Marítima, hi ha uns 17.000 joves. A ells s'adreça el servei, que es repeteix, després de l'èxit del 2006.

 

El bus nocturn es va engegar, per primer cop, l'estiu passat. Va obtenir un ressò superior a l'esperat. El van utilitzar 625 persones. I es va detectar que la principal mobilitat es produeix des de Tossa i des de Blanes cap a Lloret.

 

L'objectiu d'enguany és superar la xifra de l'any passat. Una de les mesures és que el transport sigui gratuït. Ho és, de fet, per als usuaris del Carnet Territori Jove. El poden obtenir els joves de la Selva Marítima, i també els que viuen a Palafolls i Tordera. Però el servei de bus no arriba fins a les dues poblacions del Maresme per un problema de competències entre empreses concessionàries.

 

Els interessats en obtenir el carnet, l'han de demanar en el punt d'informació juvenil de cada població. En el cas de Lloret, a més de fer gratuït el bus nocturn d'estiu, també permet obtenir descomptes d'un 25% en les activitats que organitza l'ajuntament per als joves.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist