18 C
Blanes

Torna la polèmica amb els Regidors del Partit Popular a Lloret

La direcció de Girona ha donat un ultimàtum a Joaquim Teixidor i Joan Abaurrea perquè deixin, en el termini de 10 dies, les seves actes de regidors de l'Ajuntament de Lloret, el requeriment els ha arribat a través de burofax, on consta que el motiu és haver criticat la cúpula del partit de Madrid. La […]

Darreres Notícies

La direcció de Girona ha donat un ultimàtum a Joaquim Teixidor i Joan Abaurrea perquè deixin, en el termini de 10 dies, les seves actes de regidors de l'Ajuntament de Lloret, el requeriment els ha arribat a través de burofax, on consta que el motiu és haver criticat la cúpula del partit de Madrid.

La situació és, com a mínim, desconcertant, ja que els 2 regidors es troben en situacions ben diferents, Joaquim Teixidor, ha estat expulsat del PP per haver criticat Mariano Rajoy públicament mentre Joan Abaurrea es va donar de baixa del partit mesos enrere per no estar d'acord amb la presidència de Concepció Veray, al capdavant del PP de Girona.

circo de las estrellas

Per això, en rebre el burofax, on se li demana que deixi de representar el partit, Abaurrea ha explicat que continuarà amb la seva tasca a l'Ajuntament, igual que Joaquim Teixidor, però alerta que el PP, en el burofax, trasllada la responsabilitat a l'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, si ells no deixen l'acta de regidors.

Per Joan Abaurrea, això pot desestabilitzar el pacte de govern local entre PP i CiU, Abaurrea ha recordat que, quan es va donar de baixa del PP, va posar el seu càrrec a disposició del partit, però va ser la secció local d'aleshores la que li va demanar que continués com a regidor a l'Ajuntament.

Recordem que, ara per ara, el grup municipal el formen Joaquim Teixidor, Joan Abaurrea i l'històric Santiago Ontañón.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist