25.6 C
Blanes

Torna, més brau que mai, ‘Currito de la Costa’

Si no van poder veure el curtmetratge ‘Currito de la Costa’ quan es va estrenar, ara tenen una nova oportunitat. La projecció de la pel·lícula i tota l'ambientació que l'acompanya ocuparan dimecres a la nit un espai idoni a l'estiu i ben diferent a un teatre.   El racó de Sa Caleta és l'indret triat […]

Darreres Notícies

Si no van poder veure el curtmetratge ‘Currito de la Costa’ quan es va estrenar, ara tenen una nova oportunitat. La projecció de la pel·lícula i tota l'ambientació que l'acompanya ocuparan dimecres a la nit un espai idoni a l'estiu i ben diferent a un teatre.

 

circo de las estrellas

El racó de Sa Caleta és l'indret triat pels responsables del curt, on els espectadors viuran una experiència semblant a la d'assistir a una cursa de braus. El productor i actor, Paco Moreno, anima els espectadors a venir disfressats al passi de ‘Currito…’ per tal que participin i passin una bona estona.

 

A més d'una ambientació molt autèntica, els espectadors veuran la pel·lícula, un fals documental centrat en la figura d'un torero que va triomfar als anys '60 fent espectacles per a turistes. I a més degustaran un càtering típic i molt espanyol com el que s'enduen els aficionats a les corrides de toros.

 

Després del passi de dimecres, previst a les 10 de la nit, ‘Currito de la Costa’ començarà un viatge promocional que el pot dur fins a Berlín. A l'octubre el presentaran al Festival Internacional de Cinema de Girona, on tenen un conveni amb la capital alemanya per tal de projectar curts catalans.

 

A l'espera del que pugui passar, l'edició en DVD de la pel·lícula, que ara es troba en català i en castellà, ben aviat la traduiran a l'alemany, al francès i a l'anglès.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist