21.8 C
Blanes

Tornen les protestes de Mont Lloret.

Els veïns de la urbanització Mont Lloret anuncien que tornen a manifestar-se a partir d'aquest diumenge. Protesten perquè l'ajuntament vol retallar a la meitat les parcel·les del sector on viuen i consideren que no hi ha voluntat d'acostar posicions. Expliquen que fa gairebé dos mesos que no tenen notícia del consistori i ho entenen com […]

Darreres Notícies

Els veïns de la urbanització Mont Lloret anuncien que tornen a manifestar-se a partir d'aquest diumenge. Protesten perquè l'ajuntament vol retallar a la meitat les parcel·les del sector on viuen i consideren que no hi ha voluntat d'acostar posicions.

Expliquen que fa gairebé dos mesos que no tenen notícia del consistori i ho entenen com una falta de respecte. Per això, han decidit sortir al carrer per expressar públicament el seu malestar. A partir d'aquest diumenge, 23 de juliol, asseguren que repetiran les protestes cada cap de setmana.

circo de las estrellas

El president de Mont Lloret, Antonio Ruiz, creu que no hi ha dret que els retallin la urbanització per tal de concentrar l'edificabilitat. Pels parcel·listes de Mont Lloret, un altre motiu de protesta és que l'ajuntament ha suprimit la parada d'autobus de la urbanització. Ara diuen que han de caminar un quilòmetre per poder accedir al transport públic.

A més d'anunciar protestes cada diumenge, els parcel·listes han expressat el seu desacord per altres vies. Una són les al·legacions que han presentat al nou pla general d'urbanisme i l'altra és un recurs que han fet arribar als tribunals, del qual no en tenen resposta. Si avui hem conegut les queixes dels veïns de Mont Lloret, demà està previst saber la resposta de l'ajuntament.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist