21 C
Blanes

Tot a punt, a dos dies de les eleccions municipals

Avui és el darrer dia de la campanya electoral, en què les set candidatures de Lloret fan els últims actes per demanar el vot. Demà dissabte, ja ho saben, és dia de reflexió, de descans, i l'endemà diumenge és la jornada de la convocatòria.   A partir de les 9 del matí, s'engega la maquinària […]

Darreres Notícies

Avui és el darrer dia de la campanya electoral, en què les set candidatures de Lloret fan els últims actes per demanar el vot. Demà dissabte, ja ho saben, és dia de reflexió, de descans, i l'endemà diumenge és la jornada de la convocatòria.

 

circo de las estrellas

A partir de les 9 del matí, s'engega la maquinària perquè les 18.164 persones que formen el cens electoral de Lloret vagin a les urnes. Els 4 col·legis estaran oberts, de forma ininterrompuda, fins a les 8 del vespre, esperant que la població que té dret a vot els visiti. Estan situats a les escoles Pere Torrent, Esteve Carles, Pompeu Fabra i al Casal del Jubilat, a la seu provisional, al costat de correus.

 

Respecte els comicis anteriors, en aquesta ocasió els electors s'han incrementat en 2.700 persones. Això fa que hi hagi més taules que en el 2003. N'hi ha, en total, 27 repartides en els 4 col·legis. La previsió amb què treballa l'ajuntament és, de cara a la pròxima convocatòria, poder obrir un col·legi nou al barri de Fenals.

 

Deixant de banda aquest projecte, recordem què han de fer diumenge les persones que vagin a votar. S'han de personar en el col·legi on els pertoca i identificar-se amb un document que pot ser el DNI, el passaport o el carnet de conduir.

 

Recordem que poden dipositar el vot totes les persones que viuen a Lloret que són majors d'edat, que tenen la nacionalitat espanyola i els que són de la Unió Europea i que han demanat expressament participar en els comicis. No oblidem els lloretencs que resideixen a l'estranger, que són 232.

 

L'ajuntament, com va fer en la convocatòria anterior, centralitzarà totes les dades de diumenge, pel que fa a la participació, a les preferències dels votants i als possibles incidents. La sala d'actes estarà oberta a tothom, al llarg del dia, ja que des d'allà s'anirà difonent tota la informació de les eleccions.

 

Hi ha previstes connexions amb els mitjans locals, com la ràdio. I es preveu que cap a les 9 del vespre se sàpiguen els primers resultats, i cap a les 11, els definitius.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist