21.5 C
Blanes

Tot a punt per acollir l’edició 86 de la Volta Ciclista a Catalunya, malgrat els talls de trànsit al barri del Rieral.

La final de la sisena etapa i la sortida de la setena etapa de la Volta Ciclista a Catalunya que acull aquest cap de setmana Lloret de Mar, afectarà el menys possible a la vida quotidiana del municipi. Així ho ha decidit el consistori que, conscient del què suposa les restriccions de trànsit, ha anunciat […]

Darreres Notícies

La final de la sisena etapa i la sortida de la setena etapa de la Volta Ciclista a Catalunya que acull aquest cap de setmana Lloret de Mar, afectarà el menys possible a la vida quotidiana del municipi.

Així ho ha decidit el consistori que, conscient del què suposa les restriccions de trànsit, ha anunciat que les restriccions de circulació només afectaran al barri del Rieral, i a la resta del municipi es notaran menys.

circo de las estrellas

El regidor de Governació, Ignasi Riera, ha explicat que aquestes restriccions són un peatge que s'ha de pagar per la decisió d'acollir activitats fora de la temporada turística. La primera etapa de la volta que acollirà Lloret serà el dissabte 20 de maig. Els ciclistes és previst que arribin a les 4 de la tarda a l'Avinguda Josep Pla, al barri del Rieral. Evidentment tots els carrers d'aquesta zona quedaran afectats en la seva circulació i els veïns no hi podran accedir des de les dues fins a les 7 de la tarda. La segona etapa es desenvoluparà el diumenge dia 21 al matí. Els ciclistes sortiran de l'Avinguda Josep Pla a les 9 i fins a les 12 del migdia hi estarà prohibida la circulació.

És previst que en aquesta etapa els ciclistes facin una volta pel perímetre del municipi i per tant la circulació quedarà afectada entre un quart d'11 del matí fins a un quart de 12 al Passeig Marítim, l'Avinguda Pau Casals i l'Avinguda Just Marlès, així com també l'avinguda Vila de Tossa des de Pau casals i l'avinguda Vila de Blanes fins al giratori de Santa Clotilde. Cal destacar que l'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, ha arribat a un acord amb els organitzadors d'aquesta prova perquè durant els pròxims quatre anys aquesta històrica prova ciclista tingui presència a Lloret de Mar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist