Dilluns, 25 gener 2021
5.2 C
Lloret de Mar

Tot a punt per acollir l’edició 86 de la Volta Ciclista a Catalunya, malgrat els talls de trànsit al barri del Rieral.

Darreres Notícies

Gunjur Kuta compta amb un nou hospital que permet atendre moltíssimes més persones

El projecte s'ha fet realitat amb la col·laboració de l'ONG Ñimme Gunjur Kuta. Mentre que l'antic ambulatori atenia 300 persones l'any, l'hospital ha atès més de 4.000 persones en tres mesos.

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

La final de la sisena etapa i la sortida de la setena etapa de la Volta Ciclista a Catalunya que acull aquest cap de setmana Lloret de Mar, afectarà el menys possible a la vida quotidiana del municipi.

Així ho ha decidit el consistori que, conscient del què suposa les restriccions de trànsit, ha anunciat que les restriccions de circulació només afectaran al barri del Rieral, i a la resta del municipi es notaran menys.

El regidor de Governació, Ignasi Riera, ha explicat que aquestes restriccions són un peatge que s'ha de pagar per la decisió d'acollir activitats fora de la temporada turística. La primera etapa de la volta que acollirà Lloret serà el dissabte 20 de maig. Els ciclistes és previst que arribin a les 4 de la tarda a l'Avinguda Josep Pla, al barri del Rieral. Evidentment tots els carrers d'aquesta zona quedaran afectats en la seva circulació i els veïns no hi podran accedir des de les dues fins a les 7 de la tarda. La segona etapa es desenvoluparà el diumenge dia 21 al matí. Els ciclistes sortiran de l'Avinguda Josep Pla a les 9 i fins a les 12 del migdia hi estarà prohibida la circulació.

És previst que en aquesta etapa els ciclistes facin una volta pel perímetre del municipi i per tant la circulació quedarà afectada entre un quart d'11 del matí fins a un quart de 12 al Passeig Marítim, l'Avinguda Pau Casals i l'Avinguda Just Marlès, així com també l'avinguda Vila de Tossa des de Pau casals i l'avinguda Vila de Blanes fins al giratori de Santa Clotilde. Cal destacar que l'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, ha arribat a un acord amb els organitzadors d'aquesta prova perquè durant els pròxims quatre anys aquesta històrica prova ciclista tingui presència a Lloret de Mar.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.