25.6 C
Blanes

Tothom no pot seguir la processó marítima de Sta Cristina per falta d’embarcacions

L'Obreria de Santa Cristina adverteix que no tothom pot seguir la processó per mar el dia de Santa Cristina perquè hi ha més demanda que places. Tot i això asseguren que tothom qui vulgui anar-hi i tornar amb barca, ho tenen garantit.  Algunes queixes de persones que l’any passat es van quedar en terra han […]

Darreres Notícies

L'Obreria de Santa Cristina adverteix que no tothom pot seguir la processó per mar el dia de Santa Cristina perquè hi ha més demanda que places. Tot i això asseguren que tothom qui vulgui anar-hi i tornar amb barca, ho tenen garantit. 

Algunes queixes de persones que l’any passat es van quedar en terra han portat a l’obreria a fer aquestes declaracions. Tot i això afirmen que s’està treballant en aquest sentit. 

circo de las estrellas

L’any passat va anar a Santa Cristina 1.500 persones i això dificulta que tots puguin seguir la processó marítima a l’anada i que puguin tornar en el primer viatge. Ho explica l’obrer major, Salvador Palaudelmàs.   

A dia d’avui s’estan enllestint els darrers preparatius perquè la festa sigui del tot lluïda, però són molts als aspectes que cal No oblidar perquè tot surti rodó.

L'Obreria de Santa Cristina és l’encarregada de coordinar els actes del dia 24.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist